Installation med 5 års garanti*

Vi är ett kylcertifierat företag som utför installation, service, felsökning och reparation av luftvärmepumpar med hög kvalitet till ett bra pris. Vi erbjuder alltid Dig gratis hembesök om du är intresserad av en värmepump (inom 35 km från buti

service_och_installation_av_varmepump.JPG

Service och installation av värmepump

Vi är ett kylcertifierat företag som utför installation, service, felsökning och reparation av luftvärmepumpar med hög kvalitet till ett bra pris.
Vi erbjuder alltid Dig gratis hembesök om du är intresserad av en värmepump (inom 35 km från butiken). Det gör vi för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av din investering. Med rätt värmepump kan man spara upp till 60% av uppvärmningskostnaderna.

Dessutom får du alltid 5 års garanti på alla värmepumpar som vi säljer förutsatt att vi monterar dem.

Utnyttja ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget

ROT-avdraget gäller vid köp av luftvärmepump och för installationskostnaden. Vi hjälper dig att fylla i alla nödvändiga blanketter för att du ska kunna utnyttja möjligheten till ditt berättigade rot-avdrag.

utnyttja_rot_avdraget1.png

Kända varumärken med 5 års garanti

En luftvärmepump är en viktig investering för ditt inomhusklimat. Den ska gå i ur och skur. Vi säljer bara pumpar som är anpassade till vårat nordiska klimat och håller den kvalitét så att vi kan erbjuda 5 års garanti*. Panasonic, Fuji, Fujitsu och Mitsubishi är våra huvudsakliga leverantörer. Garantin gäller givetvis även på installationen.

5 ÅRS GARANTI*

Skötsel
Har du en luft/luft värmepump är skötseln av inomhusdelen väldigt viktig för värmepumpens funktion och prestanda.
• Dammfiltren rengörs vid behov, i vanliga fall varannan månad.
• I dammiga, rökiga eller på annat sätt smutsiga lokaler krävs tätare intervaller. Inomhusdelens värmeväxlare bör också rengöras med 2 års intervaller.
• Använd endast icke alkaliska rengöringsmedel som sprejas direkt in i värmeväxlaren. Skölj sedan med rikliga mängder rent vatten och kör sedan värmepumpen som luftkonditionering. Då rinner all smuts ut genom kondensslangen.
• Se även till att hålla rent runt om utomhusdelen på vintern samt att slå bort eventuella istappar som bildas.

 

Standardinstallation

Våran standardinstallation inkluderar dig som kund 5 års garanti. I en standardinstallation ingår montering och funktionskontroll av inne- och utedel, upp till 7 meters rördragning och väggfäste för inne- och utedel. kabelkanaler, slangar och annat tillbehör är inkluderat och monteras.

Priset för vår standardinstallation är 5995:-

Eventuell dragning av el tillkommer.

standardinstallation.jpg

Boka intresse för gratis hembesök så kontaktar vi dig!