Novaflex det flexibla köket!

Ett flexibelt kök utvecklat och producerat i Sverige! Valfri färg, valfria mått, färdigbyggda stommar.

Byt lucka eller nytt kök?

Hos Novaflex blir ditt kök måttanpassat efter dina önskemål. Vill du inte byta hela köket kan vi även erbjuda anpassade köksluckor som passar ditt nuvarande kök.

Novaflex har ett av marknadens bredaste utbud vad gäller luckor, över 45 olika modeller i valfria mått och färg gör att du kommer hitta en lucka som passar dig!

Vill du ha en lackad, fanerad lucka eller kanske en massiv lucka?

byt_lucka_eller_nytt_kok.jpg
kopa_kok_hos_ljudbutiken.jpg

Köpa kök hos Ljudbutiken

Ljudbutiken & Elon i Mjölby har sedan 2007 sålt vitvaror och har under flera år letat efter den perfekta leverantören för vår marknad i Mjölby. Vi har resonerat fram och tillbaka då vi velat hitta en komplett leverantör som kan erbjuda en modern design men även klassisk elegans utan att vara för dyr. Flexibilitet, ett brett utbud och närhet till kunderna är också viktigt för oss och vårt val föll därför naturligt på Novaflex, ett familjeföretag i lilla Rävlanda, Västergötland.

fran_start_till_mal.jpg

Från start till mål - en trygghet

Boka en tid med våran köksarkitekt för ett förutsättningslöst möte, antingen kommer vi hem till dig, mäter och ger tips och råd för inspiration eller så tar ni måtten själva.

Därefter sitter vi ner för att diskutera och bolla idéer, därefter får ni en komplett ritning i 3D med mått, priser och miljöbilder. När man är nöjd med sitt kök och bestämmer sig för att göra affär, åker vi tillsammans ut och kontrollmäter innan man gör beställningen.

Leveranstiden för Novaflex är 4-6 veckor.

Ett komplett kök

Eftersom vi som medlemmar i Elon har fullt sortiment på vitvaror från Electrolux, Husqvarna, Siemens, Bosch, Cylinda, fjäråskupan och Miele för att nämna några varumärken, kan vi tillsammans hitta rätt vitvaror till köket men även göra ett bra paketpris.

I våra utställningskök har vi dessutom vitvaror monterade för att du ska kunna känna och klämma på dem i en liknande miljö som du har hemma.

ett_komplett_kok.png

monterade stommar

Med monterade stommar sparar du tid, dessutom är det en kvalitetssäkring att stommarna kommer monterade från fabrik

exempel_pa_kok_levererade_fran_oss.jpg
lagenhet_fredrik_eriksson.jpeg
lagenhet___lucka_dovad_kant.jpg
sebastians_kok___lucka_avik,_marmor_fran_borghamn.jpg
flakt_fran_fjaraskupan_specialdesignad_med_massinglister.jpg