Betalning

Säker betalning via kort, faktura eller delbetalning i samarbete med Ecster

Säker kortbetalning i samarbete med Ecster

Vi erbjuder kortbetalning med Visa,
Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.
Kortuppgifterna är krypterade med SSL och hanteras av vår samarbetspartner
Ecster som är certifierade enligt PCI-DSS. Vi använder oss av 3D-secure
(Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som är Visa och Mastercards autentiseringssystem
för säkra kortbetalningar. Om du väljer att identifiera dig med BankID/Mobilt
BankID kan du välja att spara ditt kort i Ecster Pay för att underlätta
vid framtida köp

Faktura
Genom vårt samarbete med Ecster kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 29 kr tillkommer. Betalningsvillkor är upp till 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n 60:- kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:
-Du har fyllt 18 år
-Har inga betalningsanmärkningar

Delbetalning

Ecster erbjuder privatpersoner att teckna ett kontokreditavtal och delbetalning av köp. I kassan väljer du delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan när som helst välja att betala köpet i sin helhet.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen skickas hem till dig. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Om du tidigare delbetalat en vara genom Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditupplysning. Om kreditgränsen på kontot är för låg för ditt köp ansöker du enkelt om en höjning.
Exempel: Vid ett köp om 10 000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr och administrativ avgift 29 kr. Den gällande årsräntan är 13,82 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 18,74 %. Det totala belopp som du ska betala är 10 981 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 915 kr. Exemplet är beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader av en fullt nyttjad kredit.

Ett kort på köpet
När du delbetalat så har du möjligheten att få ett kort - helt utan kostnad. Kortet är kopplat till din beviljade kontokredit. Kortet heter Ecster och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift.